Medlemsmøte april 2024

Medlemsmøte april 2024

Publisert av Ove Sunde den 26.04.24.

Medlemsmøtet ble avholdt på Menstad Bydelshus den 23 april 2024 med 39 påmeldte.

Lisbeth ønsket velkommen. 

Ove orienterte om digital kommunikasjon.  SMS, e-post, Facebook og websiden er våre kanaler.

Husk å gi beskjed ved endring i mailadresse eller telefonnummer.

Vår Facebook side heter Telenor seniorer i Telemark og har 90 medlemmer – det er plass til flere. Websiden er www.telepensjonistene.no .Denne er nå i endring. Vi forholder oss til Personvernloven og vil ikke legge ut bilder med mindre det er gitt aksept.  Gamle bilder vil bli lagt på en egen link med tilgang kun for medlemmer.  For bilder tatt i framtiden vil det bli gitt mulighet for reservasjon på hver enkelt tilstelning.  Dersom noen vil reservere seg – gi beskjed til en i styret. 

Det ble informer om, men ingen reservasjoner på dette møtet  

Ove har gjort en kjempejobb med å konvertere til ny webside og ta vare på bilder.  I tillegg til å ha ansvaret for vår FB-side.  

Bente orienterte om «kaffemøtene» på Sitt Ned.  Det har vært 5 møter, og et snitt 6 personer.  På bowlingkvelden var det 8 oppmøtte.  Dette er for få til at vi velger å fortsette.  VI oppfordrer alle til å komme med forslag og ønsker om aktiviteter.  Kom gjerne også med forslag til foredrag.

Verving.  

Er det noen tidligere kollegaer som ikke er medlem?  Det er fint hvis alle hjelper til med å verve nye medlemmer.  Husk også at partnere/ektefeller er velkomne som medlemmer.  

Foredragsholder var Bjørn Heidenstrøm, tidligere fotballspiller og blant mye annet - kjent for å sykle 
Herøya – Cape Town i Sør-Afrika til fotball VM i 2010.  I samarbeid med FN var dette en tur for å sette søkelys på flyktninge-katastrofen og på relasjonsbygging. Det var et meget engasjerende og fascinerende foredrag. Tusen takk fra en lydhør forsamling.

Ingar informerte om tur.  Vi satser på en tur i august/september. Vi er avhengig av å få nok påmeldte.  Oppfordringen er derfor å melde seg på når vi kommer med tilbudet.  Det blir en dagstur og ikke for lang busstur.  

Vi avsluttet med snitter, kaffe og kaker.  Selvfølgelig ble det også utlodding.

Lisbeth takket for samværet med et dikt. 

Dette var siste møte før sommeren og vi ønsker alle en riktig God Sommer! 

Hilsen Styret.

 

Sekretær

Bente Sundbakken